Home » » Chord Lagu Duriat - Darso

Chord Lagu Duriat - Darso

Written By Muin wijaya on Tuesday, March 4, 2014 | 3/04/2014

Intro : D Gm
D# Gm
Dina hate kuring anjeun cicing
D# D
Dina hate anjeun kuring cicing
Gm
Bener-bener henteu bisa ngejat
F D Gm
Dibeungkeut ku tali duriat
D# Gm
Sanajan loba nu daratang
D# D
Pating kuriling neangan lawang
Gm D# Gm
Pating kaletrok kana panto hate
F D# D Gm
Tapi ku urang teu dipalire
Cm
Duriat teu bisa digantian ku rupa
Cm Gm
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Cm
Duriat teu bisa di aya-aya
Cm Gm
Duriat datang na heunteu kapaksa
D
Dikotretkeun dina hate tidituna
Gm
Diguratkeun dina rasa tidituna
D
Dibuka di baca ku urang duaan
D# D Gm
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Labels

Powered by Blogger.

Contact Form

Name

Email *

Message *

ads

Slider[Style1]

Recent

Ads Columns

Style5

Recent Posts

Style2

Style3[OneLeft]

Comments

Style3[OneRight]

Featured Posts

Style4

Video Of Day

Links

Welcome Guys

Followers

comments

Random

Videos News

Latest News

Posts List News

Páginas

Carousel News

Flicker Images

 
Support : mang acew | kangmui | Muin
Copyright © 2014. kangmuin_blog - All Rights Reserved
Template Created by kangmuin_blog Published by kangmuin
Proudly powered by Blogger